KOMBINERAT ÅRSMÖTE (kl. 13.00) UTOMHUS / STÄD-DAG SÖNDAG DEN 10 MAJ 2020 KL 10-13

 Vi har ingående diskuterat förutsättningar för såväl årsmöte som städdag under de rådande förutsättningarna. Flera större föreningar skjuter dessa på framtiden. Vår ekonomiska förvaltare Forslunds har meddelat att de inte kommer närvara vid några stämmor under våren, men levererar underlag för att vi skall kunna presentera bokslut och revision ( med extra skriftliga kommentarer för ökad tydlighet).

Styrelsen har efter avvägande beslutat att genomföra årsmöte ändå, men med särskilda anpassningar.

VI KALLAR DÄRMED TILL KOMBINERAT ÅRSMÖTE / STÅD-DAG DEN 10 MAJ - UTOMHUS.

Vi påbörjar STÄDDAG KL 10.00 vilket avslutas med grillkorv och fika, varefter Årsmötet tar vid. Den formella start- tiden och kallelse till Årsmötet är kl 13.00

Vi önskar att samtliga meddelar oss om ni avser närvara eller ej. På så vis kan mötet starta tidigare ifall vi blir klara med göromålen för städdagen och vi vet att alla är på plats.

Genom dessa åtgärder hoppas vi skapa en tryggare förutsättning för möte och arbete, på behörigt avstånd från varandra. Om någon är sjuk gäller givetvis att man stannar hemma!

Skriftlig kallelse med underlag kommer i brevinkastet senast 26 april.

Medlem som önskar visst ärende behandlat på stämman skall skriftligen anmäla detta till styrelsen den 19 april via via mejl.

Detta beslut kan komma att omprövas. Om väderprognosen visar på kraftigt oväder kan mötet komma att flyttas.

Vänligen Styrelsen.